De gemiddelde vierkantemeterprijs in Randwyck is € 3,588/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Randwyck
5.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Randwyck is
28%
De huizenprijzen in Randwyck zijn het afgelopen jaar gestegen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Randwyck.

Als je investeert in een huis in Randwyck zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,588 per vierkante meter. Hiermee doet Randwyck het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Maastricht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Randwyck voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Randwyck in Maastricht?

Een huis kopen in Randwyck is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Randwyck in Maastricht.

In de wijk Randwyck in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 736 mensen per vierkante kilometer en 1,160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Randwyck zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 230 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.