De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vroendaal is € 3,910/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vroendaal
1.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Vroendaal is
25%
De huizenprijzen in Vroendaal zijn het afgelopen jaar gestegen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Vroendaal.

Als je woningbezitter wordt in Vroendaal zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,910 per vierkante meter. Hiermee doet Vroendaal het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Maastricht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vroendaal voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vroendaal in Maastricht?

Een huis kopen in Vroendaal is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vroendaal in Maastricht.

In de buurt Vroendaal in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 559 bewoners per vierkante kilometer en 380 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Vroendaal zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 170 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.