De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bennekel-West, Gagelbosch is € 3,612/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Bennekel-West, Gagelbosch
5.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bennekel-West, Gagelbosch is
28%
De waarde van woningen in Bennekel-West, Gagelbosch zijn het afgelopen jaar opgelopen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bennekel-West, Gagelbosch.

Met een woning in Bennekel-West, Gagelbosch zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,612 per vierkante meter. Hiermee doet Bennekel-West, Gagelbosch het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Eindhoven. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,955 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bennekel-West, Gagelbosch voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bennekel-West, Gagelbosch in Eindhoven?

Een huis kopen in Bennekel-West, Gagelbosch is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bennekel-West, Gagelbosch in Eindhoven.

In de buurt Bennekel-West, Gagelbosch in Eindhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,649 inwoners per vierkante kilometer en 1,750 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bennekel-West, Gagelbosch zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 425 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 26% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Eindhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.