De gemiddelde vierkantemeterprijs in Barger-Oosterveld is € 2,455/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Barger-Oosterveld
3.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Barger-Oosterveld is
21%
De huizenprijzen in Barger-Oosterveld zijn het afgelopen jaar gestegen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Barger-Oosterveld.

Als je investeert in een huis in Barger-Oosterveld zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,455 per vierkante meter. Hiermee doet Barger-Oosterveld het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Emmen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,493 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Barger-Oosterveld voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Barger-Oosterveld in Emmen?

Een huis kopen in Barger-Oosterveld is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Barger-Oosterveld in Emmen.

In de wijk Barger-Oosterveld in Emmen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,586 mensen per vierkante kilometer en 1,245 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Barger-Oosterveld zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 500 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Emmen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.