De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Hulten is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Verspreide huizen Hulten is
20%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Hulten.

Als woningbezitter in Verspreide huizen Hulten zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Hulten het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Gilze en Rijen. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Hulten achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Hulten in Hulten?

Een huis kopen in Verspreide huizen Hulten is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Hulten in Hulten.

In de buurt Verspreide huizen Hulten in Hulten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 48 mensen per vierkante kilometer en 80 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Hulten zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 20% tussen de 25 tot 45 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hulten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.