De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Gilze.

Als bezitter van een huis in Verspreide huizen Gilze zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Gilze het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Gilze en Rijen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,359 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Gilze achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Gilze in Gilze?

Een huis kopen in Verspreide huizen Gilze is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Gilze in Gilze.

In de wijk Verspreide huizen Gilze in Gilze is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 60 bewoners per vierkante kilometer en 355 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Gilze zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Gilze on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.