De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oranje Nassaupark-Zuid is € 6,473/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Oranje Nassaupark-Zuid
6.6%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Oranje Nassaupark-Zuid is
26%
De waarde van woningen in Oranje Nassaupark-Zuid zijn het afgelopen jaar opgelopen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Oranje Nassaupark-Zuid.

Met een woning in Oranje Nassaupark-Zuid zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,473 per vierkante meter. Hiermee doet Oranje Nassaupark-Zuid het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Gooise Meren. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,256 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oranje Nassaupark-Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oranje Nassaupark-Zuid in Naarden?

Een huis kopen in Oranje Nassaupark-Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oranje Nassaupark-Zuid in Naarden.

In de buurt Oranje Nassaupark-Zuid in Naarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,609 inwoners per vierkante kilometer en 560 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Oranje Nassaupark-Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 24% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.