De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bos van Bredius-Noord is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Bos van Bredius-Noord is
23%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bos van Bredius-Noord.

Als je woningbezitter wordt in Bos van Bredius-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bos van Bredius-Noord het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Gooise Meren. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,276 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bos van Bredius-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bos van Bredius-Noord in Naarden?

Een huis kopen in Bos van Bredius-Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bos van Bredius-Noord in Naarden.

In de buurt Bos van Bredius-Noord in Naarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,386 bewoners per vierkante kilometer en 95 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bos van Bredius-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.