De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Fortlanden is € 5,027/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Fortlanden
3.9%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in De Fortlanden is
22%
De waarde van huizen in De Fortlanden zijn het afgelopen jaar opgelopen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Fortlanden.

Als je een huis koopt in De Fortlanden zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,027 per vierkante meter. Hiermee doet De Fortlanden het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Gooise Meren. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,276 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Fortlanden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Fortlanden in Naarden?

Een huis kopen in De Fortlanden is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Fortlanden in Naarden.

In de wijk De Fortlanden in Naarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,662 inwoners per vierkante kilometer en 400 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Fortlanden zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.