De gemiddelde prijs per vierkante meter in Naardermeer is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Naardermeer is
17%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Naardermeer.

Met een woning in Naardermeer zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Naardermeer het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Gooise Meren. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,276 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Naardermeer achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Naardermeer in Naarden?

Een huis kopen in Naardermeer is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Naardermeer in Naarden.

In de buurt Naardermeer in Naarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9 inwoners per vierkante kilometer en 25 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Naardermeer zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.