De gemiddelde vierkantemeterprijs in Naarden Vesting is € 6,340/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Naarden Vesting
-0.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Naarden Vesting is
30%
De woningwaardes in Naarden Vesting zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Naarden Vesting.

Als je investeert in een huis in Naarden Vesting zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,340 per vierkante meter. Hiermee doet Naarden Vesting het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Gooise Meren. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,276 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Naarden Vesting achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Naarden Vesting in Naarden?

Een huis kopen in Naarden Vesting is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Naarden Vesting in Naarden.

In de wijk Naarden Vesting in Naarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,559 mensen per vierkante kilometer en 770 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Naarden Vesting zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 185 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.