De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oranje Nassaupark-Noord is € 4,784/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oranje Nassaupark-Noord
0.7%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Oranje Nassaupark-Noord is
30%
De waarde van huizen in Oranje Nassaupark-Noord zijn het afgelopen jaar gedaald met
-18.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oranje Nassaupark-Noord.

Als je investeert in een huis in Oranje Nassaupark-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis daalde het afgelopen jaar met -18.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,784 per vierkante meter. Hiermee doet Oranje Nassaupark-Noord het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Gooise Meren. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 5,256 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oranje Nassaupark-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oranje Nassaupark-Noord in Naarden?

Een huis kopen in Oranje Nassaupark-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oranje Nassaupark-Noord in Naarden.

In de wijk Oranje Nassaupark-Noord in Naarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,372 mensen per vierkante kilometer en 250 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oranje Nassaupark-Noord zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 21% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.