De gemiddelde prijs per vierkante meter in Gravenburg is € 3,510/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Gravenburg
10.0%
Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Gravenburg is
25%
De woningprijzen in Gravenburg zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Gravenburg.

Als je woningbezitter wordt in Gravenburg zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,510 per vierkante meter. Hiermee doet Gravenburg het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Groningen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,568 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Gravenburg gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Gravenburg in Groningen?

Een huis kopen in Gravenburg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gravenburg in Groningen.

In de buurt Gravenburg in Groningen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,491 bewoners per vierkante kilometer en 720 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Gravenburg zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 485 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 15% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 20% tussen de 25 tot 45 jaar en 5% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Groningen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.