De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oranjebuurt is € 4,068/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oranjebuurt
4.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Oranjebuurt is
29%
De prijzen van woningen in Oranjebuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Oranjebuurt.

Als je woningbezitter wordt in Oranjebuurt zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,068 per vierkante meter. Hiermee doet Oranjebuurt het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Groningen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,568 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oranjebuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oranjebuurt in Groningen?

Een huis kopen in Oranjebuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oranjebuurt in Groningen.

In de buurt Oranjebuurt in Groningen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,410 bewoners per vierkante kilometer en 1,710 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Oranjebuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 270 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 24% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Groningen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.