De gemiddelde vierkantemeterprijs in Amsterdamsewijk is € 5,421/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Amsterdamsewijk
5.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Amsterdamsewijk is
37%
De woningwaardes in Amsterdamsewijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Amsterdamsewijk.

Als je een huis koopt in Amsterdamsewijk zit je prima. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,421 per vierkante meter. Hiermee doet Amsterdamsewijk het net zo goed dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Haarlem. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 5,629 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Amsterdamsewijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Amsterdamsewijk in Haarlem?

Een huis kopen in Amsterdamsewijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Amsterdamsewijk in Haarlem.

In de wijk Amsterdamsewijk in Haarlem is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,218 inwoners per vierkante kilometer en 4,275 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Amsterdamsewijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,130 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haarlem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.