De gemiddelde vierkantemeterprijs in Badhoevedorp Antoniushoeve is € 4,469/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Badhoevedorp Antoniushoeve
8.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Badhoevedorp Antoniushoeve is
32%
De waarde van huizen in Badhoevedorp Antoniushoeve zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Badhoevedorp Antoniushoeve.

Als je een huis koopt in Badhoevedorp Antoniushoeve zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,469 per vierkante meter. Hiermee doet Badhoevedorp Antoniushoeve het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Haarlemmermeer. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,833 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Badhoevedorp Antoniushoeve achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Badhoevedorp Antoniushoeve in Badhoevedorp?

Een huis kopen in Badhoevedorp Antoniushoeve is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Badhoevedorp Antoniushoeve in Badhoevedorp.

In de wijk Badhoevedorp Antoniushoeve in Badhoevedorp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,030 inwoners per vierkante kilometer en 575 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Badhoevedorp Antoniushoeve zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 235 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Badhoevedorp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.