De gemiddelde prijs per vierkante meter in Badhoevedorp Nieuwe Meer is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm onderboden in de afgelopen 12 maanden in Badhoevedorp Nieuwe Meer
-14.8%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Badhoevedorp Nieuwe Meer is
22%
De prijzen van woningen in Badhoevedorp Nieuwe Meer zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Badhoevedorp Nieuwe Meer.

Als je woningbezitter wordt in Badhoevedorp Nieuwe Meer zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Badhoevedorp Nieuwe Meer het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Haarlemmermeer. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,833 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Badhoevedorp Nieuwe Meer achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Badhoevedorp Nieuwe Meer in Badhoevedorp?

Een huis kopen in Badhoevedorp Nieuwe Meer is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Badhoevedorp Nieuwe Meer in Badhoevedorp.

In de buurt Badhoevedorp Nieuwe Meer in Badhoevedorp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 293 bewoners per vierkante kilometer en 205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Badhoevedorp Nieuwe Meer zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Badhoevedorp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.