De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hoofddorp Buiten is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Hoofddorp Buiten is
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hoofddorp Buiten.

Met een woning in Hoofddorp Buiten zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Hoofddorp Buiten het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Haarlemmermeer. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,812 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hoofddorp Buiten achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hoofddorp Buiten in Hoofddorp?

Een huis kopen in Hoofddorp Buiten is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoofddorp Buiten in Hoofddorp.

In de buurt Hoofddorp Buiten in Hoofddorp is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 inwoners per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Hoofddorp Buiten zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn onbewoonde wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoofddorp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.