De gemiddelde prijs per vierkante meter in Commandeurs en Marquette is € 4,566/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Commandeurs en Marquette
1.4%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Commandeurs en Marquette is
21%
De woningprijzen in Commandeurs en Marquette zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Commandeurs en Marquette.

Als woningbezitter in Commandeurs en Marquette zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam af het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,566 per vierkante meter. Hiermee doet Commandeurs en Marquette het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Heemskerk. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,082 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Commandeurs en Marquette achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Commandeurs en Marquette in Heemskerk?

Een huis kopen in Commandeurs en Marquette is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Commandeurs en Marquette in Heemskerk.

In de buurt Commandeurs en Marquette in Heemskerk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,017 mensen per vierkante kilometer en 1,030 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Commandeurs en Marquette zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 435 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemskerk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.