De gemiddelde prijs per vierkante meter in Heemskerkerduin en Noorddorp is € 5,004/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Heemskerkerduin en Noorddorp
-3.1%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Heemskerkerduin en Noorddorp is
26%
De woningwaardes in Heemskerkerduin en Noorddorp zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Heemskerkerduin en Noorddorp.

Als je woningbezitter wordt in Heemskerkerduin en Noorddorp zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde nam af het afgelopen jaar met -9.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,004 per vierkante meter. Hiermee doet Heemskerkerduin en Noorddorp het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Heemskerk. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,082 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Heemskerkerduin en Noorddorp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Heemskerkerduin en Noorddorp in Heemskerk?

Een huis kopen in Heemskerkerduin en Noorddorp is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heemskerkerduin en Noorddorp in Heemskerk.

In de buurt Heemskerkerduin en Noorddorp in Heemskerk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 109 bewoners per vierkante kilometer en 710 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Heemskerkerduin en Noorddorp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 280 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemskerk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.