De gemiddelde prijs per vierkante meter in Poelenburg en Oosterzij is € 4,040/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Poelenburg en Oosterzij
4.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Poelenburg en Oosterzij is
24%
De prijzen van woningen in Poelenburg en Oosterzij zijn het afgelopen jaar gegroeid met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Poelenburg en Oosterzij.

Met een woning in Poelenburg en Oosterzij zit je prima. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,040 per vierkante meter. Hiermee doet Poelenburg en Oosterzij het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Heemskerk. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,082 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Poelenburg en Oosterzij achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Poelenburg en Oosterzij in Heemskerk?

Een huis kopen in Poelenburg en Oosterzij is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Poelenburg en Oosterzij in Heemskerk.

In de buurt Poelenburg en Oosterzij in Heemskerk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,490 inwoners per vierkante kilometer en 2,415 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Poelenburg en Oosterzij zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 800 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemskerk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.