De gemiddelde vierkantemeterprijs in Broekpolder is € 4,057/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Broekpolder
2.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Broekpolder is
25%
De huizenprijzen in Broekpolder zijn het afgelopen jaar gestegen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Broekpolder.

Als je een huis koopt in Broekpolder zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,057 per vierkante meter. Hiermee doet Broekpolder het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Heemskerk. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,082 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Broekpolder gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Broekpolder in Heemskerk?

Een huis kopen in Broekpolder is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Broekpolder in Heemskerk.

In de wijk Broekpolder in Heemskerk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,794 inwoners per vierkante kilometer en 1,675 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Broekpolder zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 945 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemskerk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.