De gemiddelde prijs per vierkante meter in Geleerdenbuurt is € 5,160/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Geleerdenbuurt
6.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Geleerdenbuurt is
39%
De woningprijzen in Geleerdenbuurt zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Geleerdenbuurt.

Als je woningbezitter wordt in Geleerdenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,160 per vierkante meter. Hiermee doet Geleerdenbuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Heemstede. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 5,560 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Geleerdenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Geleerdenbuurt in Heemstede?

Een huis kopen in Geleerdenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Geleerdenbuurt in Heemstede.

In de buurt Geleerdenbuurt in Heemstede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,637 bewoners per vierkante kilometer en 975 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Geleerdenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemstede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.