De gemiddelde prijs per vierkante meter in Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving is € 5,615/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving
6.4%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving is
42%
De woningwaardes in Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving.

Met een woning in Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,615 per vierkante meter. Hiermee doet Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Heemstede. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 5,554 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving in Heemstede?

Een huis kopen in Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving in Heemstede.

In de buurt Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving in Heemstede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 742 inwoners per vierkante kilometer en 425 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemstede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.