De lokale woningmarkt in Akkerbuurt.

Als je investeert in een huis in Akkerbuurt zit je prima. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,540 per vierkante meter. Hiermee doet Akkerbuurt het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Heiloo. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 4,363 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Akkerbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Akkerbuurt in Heiloo?

Een huis kopen in Akkerbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Akkerbuurt in Heiloo.

In de wijk Akkerbuurt in Heiloo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,513 mensen per vierkante kilometer en 1,085 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Akkerbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heiloo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.