De gemiddelde prijs per vierkante meter in Dorp en Hoonaart is € 2,991/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Dorp en Hoonaart
3.8%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Dorp en Hoonaart is
22%
De woningwaardes in Dorp en Hoonaart zijn het afgelopen jaar gezakt met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Dorp en Hoonaart.

Als je woningbezitter wordt in Dorp en Hoonaart zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde zakte het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,991 per vierkante meter. Hiermee doet Dorp en Hoonaart het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hellevoetsluis. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dorp en Hoonaart achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Dorp en Hoonaart in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Dorp en Hoonaart is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dorp en Hoonaart in Hellevoetsluis.

In de buurt Dorp en Hoonaart in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,690 bewoners per vierkante kilometer en 305 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Dorp en Hoonaart zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 105 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.