De gemiddelde prijs per vierkante meter in Gorsingen Hoeck is € 2,991/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Gorsingen Hoeck
3.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Gorsingen Hoeck is
24%
De huizenprijzen in Gorsingen Hoeck zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Gorsingen Hoeck.

Als woningbezitter in Gorsingen Hoeck zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,991 per vierkante meter. Hiermee doet Gorsingen Hoeck het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hellevoetsluis. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Gorsingen Hoeck achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Gorsingen Hoeck in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Gorsingen Hoeck is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gorsingen Hoeck in Hellevoetsluis.

In de buurt Gorsingen Hoeck in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,853 mensen per vierkante kilometer en 1,215 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Gorsingen Hoeck zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 405 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.