De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kulck-Zuid is € 2,595/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Kulck-Zuid
7.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Kulck-Zuid is
22%
De waarde van huizen in Kulck-Zuid zijn het afgelopen jaar opgelopen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Kulck-Zuid.

Als bezitter van een huis in Kulck-Zuid zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,595 per vierkante meter. Hiermee doet Kulck-Zuid het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Hellevoetsluis. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kulck-Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kulck-Zuid in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Kulck-Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kulck-Zuid in Hellevoetsluis.

In de wijk Kulck-Zuid in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,565 bewoners per vierkante kilometer en 305 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kulck-Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 130 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.