De gemiddelde vierkantemeterprijs in Rijksstraatweg en omgeving is € 3,195/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Rijksstraatweg en omgeving
6.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Rijksstraatweg en omgeving is
20%
De huizenprijzen in Rijksstraatweg en omgeving zijn het afgelopen jaar gedaald met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Rijksstraatweg en omgeving.

Als bezitter van een huis in Rijksstraatweg en omgeving zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs daalde het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,195 per vierkante meter. Hiermee doet Rijksstraatweg en omgeving het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hellevoetsluis. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Rijksstraatweg en omgeving achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Rijksstraatweg en omgeving in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Rijksstraatweg en omgeving is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijksstraatweg en omgeving in Hellevoetsluis.

In de wijk Rijksstraatweg en omgeving in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,104 bewoners per vierkante kilometer en 330 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Rijksstraatweg en omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.