De gemiddelde prijs per vierkante meter in Brouwhuis-West is € 3,130/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Brouwhuis-West
3.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Brouwhuis-West is
28%
De woningprijzen in Brouwhuis-West zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Brouwhuis-West.

Als je woningbezitter wordt in Brouwhuis-West zit je prima. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,130 per vierkante meter. Hiermee doet Brouwhuis-West het net zo goed dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Helmond. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Brouwhuis-West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Brouwhuis-West in Helmond?

Een huis kopen in Brouwhuis-West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Brouwhuis-West in Helmond.

In de buurt Brouwhuis-West in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,680 bewoners per vierkante kilometer en 1,250 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Brouwhuis-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 480 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.