De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kroon is € 3,167/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kroon
4.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kroon is
25%
De woningprijzen in Kroon zijn het afgelopen jaar toegenomen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kroon.

Met een woning in Kroon zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,167 per vierkante meter. Hiermee doet Kroon het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Helmond. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kroon voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kroon in Helmond?

Een huis kopen in Kroon is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kroon in Helmond.

In de buurt Kroon in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,438 inwoners per vierkante kilometer en 1,015 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kroon zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 390 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.