De gemiddelde vierkantemeterprijs in Anninks-/Nijhofshoek is € 2,709/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Anninks-/Nijhofshoek
0.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Anninks-/Nijhofshoek is
32%
De prijzen van huizen in Anninks-/Nijhofshoek zijn het afgelopen jaar gegroeid met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Anninks-/Nijhofshoek.

Als je investeert in een huis in Anninks-/Nijhofshoek zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,709 per vierkante meter. Hiermee doet Anninks-/Nijhofshoek het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Hengelo. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Anninks-/Nijhofshoek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Anninks-/Nijhofshoek in Hengelo?

Een huis kopen in Anninks-/Nijhofshoek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Anninks-/Nijhofshoek in Hengelo.

In de wijk Anninks-/Nijhofshoek in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,878 mensen per vierkante kilometer en 980 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Anninks-/Nijhofshoek zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.