De gemiddelde prijs per vierkante meter in Berflo Es Noord is € 2,595/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Berflo Es Noord
2.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Berflo Es Noord is
29%
De waarde van woningen in Berflo Es Noord zijn het afgelopen jaar opgelopen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Berflo Es Noord.

Met een woning in Berflo Es Noord zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,595 per vierkante meter. Hiermee doet Berflo Es Noord het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hengelo. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Berflo Es Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Berflo Es Noord in Hengelo?

Een huis kopen in Berflo Es Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Berflo Es Noord in Hengelo.

In de buurt Berflo Es Noord in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,015 inwoners per vierkante kilometer en 1,940 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Berflo Es Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 420 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.