De gemiddelde vierkantemeterprijs in Dalmeden is € 3,457/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Dalmeden
-1.8%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Dalmeden is
25%
De waarde van huizen in Dalmeden zijn het afgelopen jaar opgelopen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Dalmeden.

Als je een huis koopt in Dalmeden zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,457 per vierkante meter. Hiermee doet Dalmeden het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Hengelo. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Dalmeden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Dalmeden in Hengelo?

Een huis kopen in Dalmeden is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dalmeden in Hengelo.

In de wijk Dalmeden in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 662 inwoners per vierkante kilometer en 235 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Dalmeden zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 160 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 16% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 23% tussen de 25 tot 45 jaar en 4% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.