De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Noork is € 2,677/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Noork
5.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Noork is
33%
De huizenprijzen in De Noork zijn het afgelopen jaar gestegen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Noork.

Als je een huis koopt in De Noork zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,677 per vierkante meter. Hiermee doet De Noork het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hengelo. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Noork achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Noork in Hengelo?

Een huis kopen in De Noork is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Noork in Hengelo.

In de wijk De Noork in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,269 inwoners per vierkante kilometer en 1,160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Noork zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 325 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.