De gemiddelde prijs per vierkante meter in Groot Driene-Noord is € 2,226/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Groot Driene-Noord
5.6%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Groot Driene-Noord is
30%
De prijzen van woningen in Groot Driene-Noord zijn het afgelopen jaar gegroeid met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Groot Driene-Noord.

Met een woning in Groot Driene-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,226 per vierkante meter. Hiermee doet Groot Driene-Noord het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Hengelo. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Groot Driene-Noord gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Groot Driene-Noord in Hengelo?

Een huis kopen in Groot Driene-Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Groot Driene-Noord in Hengelo.

In de buurt Groot Driene-Noord in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,982 inwoners per vierkante kilometer en 1,630 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Groot Driene-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 460 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.