De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hengelose Es-Noord is € 2,770/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hengelose Es-Noord
0.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Hengelose Es-Noord is
27%
De huizenprijzen in Hengelose Es-Noord zijn het afgelopen jaar gestegen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Hengelose Es-Noord.

Als woningbezitter in Hengelose Es-Noord zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,770 per vierkante meter. Hiermee doet Hengelose Es-Noord het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hengelo. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hengelose Es-Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hengelose Es-Noord in Hengelo?

Een huis kopen in Hengelose Es-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hengelose Es-Noord in Hengelo.

In de buurt Hengelose Es-Noord in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,495 mensen per vierkante kilometer en 1,750 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hengelose Es-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 680 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.