De lokale woningmarkt in Hemen.

Als je investeert in een huis in Hemen zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,060 per vierkante meter. Hiermee doet Hemen het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hillegom. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hemen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Hemen in Hillegom?

Een huis kopen in Hemen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hemen in Hillegom.

In de wijk Hemen in Hillegom is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,851 mensen per vierkante kilometer en 655 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hemen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 275 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.