De lokale huizenmarkt in Wendes.

Als je woningbezitter wordt in Wendes zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs zakte het afgelopen jaar met -6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,573 per vierkante meter. Hiermee doet Wendes het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hillegom. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Wendes achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Wendes in Hillegom?

Een huis kopen in Wendes is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wendes in Hillegom.

In de buurt Wendes in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,603 bewoners per vierkante kilometer en 645 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Wendes zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 275 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.