De gemiddelde prijs per vierkante meter in Leidsestraat is € 3,886/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Leidsestraat
2.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Leidsestraat is
23%
De huizenprijzen in Leidsestraat zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Leidsestraat.

Met een woning in Leidsestraat zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,886 per vierkante meter. Hiermee doet Leidsestraat het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hillegom. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,386 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Leidsestraat achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Leidsestraat in Hillegom?

Een huis kopen in Leidsestraat is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Leidsestraat in Hillegom.

In de buurt Leidsestraat in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,880 inwoners per vierkante kilometer en 410 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Leidsestraat zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.