De gemiddelde prijs per vierkante meter in Het Rode Dorp is € 4,899/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Het Rode Dorp
2.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Het Rode Dorp is
24%
De woningprijzen in Het Rode Dorp zijn het afgelopen jaar toegenomen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Het Rode Dorp.

Met een woning in Het Rode Dorp zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,899 per vierkante meter. Hiermee doet Het Rode Dorp het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hilversum. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Het Rode Dorp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Het Rode Dorp in Hilversum?

Een huis kopen in Het Rode Dorp is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Het Rode Dorp in Hilversum.

In de buurt Het Rode Dorp in Hilversum is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,813 inwoners per vierkante kilometer en 615 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Het Rode Dorp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 300 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.