De gemiddelde prijs per vierkante meter in Staatsliedenkwartier is € 4,978/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Staatsliedenkwartier
4.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Staatsliedenkwartier is
24%
De huizenprijzen in Staatsliedenkwartier zijn het afgelopen jaar gestegen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Staatsliedenkwartier.

Als je woningbezitter wordt in Staatsliedenkwartier zit je prima. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,978 per vierkante meter. Hiermee doet Staatsliedenkwartier het net zo goed dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hilversum. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Staatsliedenkwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Staatsliedenkwartier in Hilversum?

Een huis kopen in Staatsliedenkwartier is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Staatsliedenkwartier in Hilversum.

In de buurt Staatsliedenkwartier in Hilversum is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,446 bewoners per vierkante kilometer en 1,485 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Staatsliedenkwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 635 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.