De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zeverijn is € 4,343/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zeverijn
3.6%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Zeverijn is
26%
De woningwaardes in Zeverijn zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zeverijn.

Als woningbezitter in Zeverijn zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,343 per vierkante meter. Hiermee doet Zeverijn het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hilversum. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zeverijn achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zeverijn in Hilversum?

Een huis kopen in Zeverijn is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zeverijn in Hilversum.

In de buurt Zeverijn in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,709 mensen per vierkante kilometer en 830 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zeverijn zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 240 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.