De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hilversumse Meent is € 4,510/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hilversumse Meent
2.3%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Hilversumse Meent is
33%
De huizenprijzen in Hilversumse Meent zijn het afgelopen jaar gestegen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hilversumse Meent.

Met een woning in Hilversumse Meent zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,510 per vierkante meter. Hiermee doet Hilversumse Meent het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hilversum. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hilversumse Meent voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hilversumse Meent in Hilversum?

Een huis kopen in Hilversumse Meent is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hilversumse Meent in Hilversum.

In de buurt Hilversumse Meent in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,995 inwoners per vierkante kilometer en 1,825 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hilversumse Meent zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 615 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.