De gemiddelde vierkantemeterprijs in Johannes Geradtswegbuurt is € 5,117/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Johannes Geradtswegbuurt
2.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Johannes Geradtswegbuurt is
22%
De waarde van huizen in Johannes Geradtswegbuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
22.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Johannes Geradtswegbuurt.

Als je een huis koopt in Johannes Geradtswegbuurt zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 22.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,117 per vierkante meter. Hiermee doet Johannes Geradtswegbuurt het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Hilversum. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Johannes Geradtswegbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Johannes Geradtswegbuurt in Hilversum?

Een huis kopen in Johannes Geradtswegbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Johannes Geradtswegbuurt in Hilversum.

In de wijk Johannes Geradtswegbuurt in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,498 inwoners per vierkante kilometer en 920 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Johannes Geradtswegbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 360 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.