De gemiddelde prijs per vierkante meter in Landelijk Gebied 92 is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Landelijk Gebied 92 is
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Landelijk Gebied 92.

Met een woning in Landelijk Gebied 92 zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Landelijk Gebied 92 het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hilversum. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,869 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Landelijk Gebied 92 achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Landelijk Gebied 92 in Hilversum?

Een huis kopen in Landelijk Gebied 92 is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Landelijk Gebied 92 in Hilversum.

In de buurt Landelijk Gebied 92 in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 inwoners per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Landelijk Gebied 92 zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn onbewoonde wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.