De gemiddelde prijs per vierkante meter in Landelijk Gebied 95 is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Landelijk Gebied 95 is
60%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Landelijk Gebied 95.

Als woningbezitter in Landelijk Gebied 95 zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Landelijk Gebied 95 het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hilversum. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Landelijk Gebied 95 achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Landelijk Gebied 95 in Hilversum?

Een huis kopen in Landelijk Gebied 95 is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Landelijk Gebied 95 in Hilversum.

In de buurt Landelijk Gebied 95 in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 52 mensen per vierkante kilometer en 130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Landelijk Gebied 95 zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 5% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.