De gemiddelde vierkantemeterprijs in Langgewenstbuurt is € 4,780/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Langgewenstbuurt
3.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Langgewenstbuurt is
43%
De woningwaardes in Langgewenstbuurt zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Langgewenstbuurt.

Als je investeert in een huis in Langgewenstbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,780 per vierkante meter. Hiermee doet Langgewenstbuurt het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hilversum. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Langgewenstbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Langgewenstbuurt in Hilversum?

Een huis kopen in Langgewenstbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Langgewenstbuurt in Hilversum.

In de wijk Langgewenstbuurt in Hilversum is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,183 mensen per vierkante kilometer en 995 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Langgewenstbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 165 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.