De gemiddelde prijs per vierkante meter in Van Riebeeckkwartier is € 4,347/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Van Riebeeckkwartier
3.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Van Riebeeckkwartier is
31%
De waarde van woningen in Van Riebeeckkwartier zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Van Riebeeckkwartier.

Als woningbezitter in Van Riebeeckkwartier zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,347 per vierkante meter. Hiermee doet Van Riebeeckkwartier het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hilversum. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Van Riebeeckkwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Van Riebeeckkwartier in Hilversum?

Een huis kopen in Van Riebeeckkwartier is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Van Riebeeckkwartier in Hilversum.

In de buurt Van Riebeeckkwartier in Hilversum is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,461 mensen per vierkante kilometer en 1,895 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Van Riebeeckkwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 515 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.