De gemiddelde prijs per vierkante meter in Villaparken is € 6,126/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Villaparken
6.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Villaparken is
34%
De waarde van woningen in Villaparken zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Villaparken.

Met een woning in Villaparken zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,126 per vierkante meter. Hiermee doet Villaparken het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hilversum. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Villaparken achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Villaparken in Hilversum?

Een huis kopen in Villaparken is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Villaparken in Hilversum.

In de buurt Villaparken in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,039 inwoners per vierkante kilometer en 555 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Villaparken zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.